Tercih.tv

Pilotaj Lisans Programı 2019 Başarı Sıralamaları Burada!

22 Temmuz 2019

Çok merak edilen, çok az sayıda üniversitede bulunan ve bir çok üniversitede de yeni yeni açılmaya başlanmış bölümlerden biri olan Pilotaj bölümüyle ilgilenen arkadaşlar için öncelikle ufak bir tanıtım yapalım.

Pilotaj Nedir?

Pilotaj bölümü ulusal ve uluslararası hava yollarında görev yapabilecek nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlar. bu bölümde sizlere bir pilotun ihtiyaç duyabileceği her türlü bilgi ve beceri kazandırılmak amacıyla uygulanan, teorik ve yoğun pratik eğitimlerden oluşan bir dağılım uygulanır.

Pilotaj Bölümü Mezunları Ne İş Yapar?

Pilotaj mezunu öğrenciler pilot olarak çeşitli havayolu şirketlerinde çalışma şansına sahip olur. Bu havayolu şirketlerinde pilotluk dışında yöneticilik yapmak ya da öğretmen kaptan olarak hizmet vermek gibi şanslara da sahipler

Pilotaj bölümünün 2019 başarı sıralamaları, Pilotaj 2019 taban puanları, Pilotaj bölümünün vakıf üniversitelerindeki bursları ve  başarı sıralamaları, Pilotaj devlet üniversiteleri başarı sıralamaları ve taban puanlarını sizler için hazırladık.

Bahçeşehir Üniversitesi ‘nin daha bu sene açtığı bir bölüm olan Pilotaj, Bahçeşehir Üniversitesi ‘nin en çok beğenilen programlarından biri olan ApplyBAU programına da dahil edilmiştir. Bu sayede göklere olan sevginiz ve hayallerinize olan inancınızla Bahçeşehir Üniversitesi ‘nden burs kazanabilirsiniz!

Hemen başvurmak için siz de tıklayın!